U
 
era.

 Welkom bij Nedsell

Wat goed dat u een bezoek komt brengen aan onze website / webshopINFO voor vele toepassingen van ALOË VERA.

.Ons assortiment is met grote zorg samengesteld.

Bent u op zoek naar een artikel maar het staat niet op de website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Gegevens voor contact vindt u op de contact link’.


Met vriendelijke groeten,,

Judith de winter

 

 

Nedsell Nieuws


Terug naar overzicht

17-01-2021

C9 challenge, frisse start voor het nieuwe jaar.

Afgelopen week met meer dan 512 mensen de C9 challenge gestart. Iedereen met zijn of haar eigen doel. Geweldig initiatief en erg goed dat zoveel mensen meedoen. Wij zijn ook met een eigen groep gestart en met nog enkele dagen te gaan voelen we nu al het verschil. Op naar de eindstreep.!

Neemt niet weg dat de C9 zich ook uitstekend leent voor gebruik het hele jaar door als je toe bent aan nieuwe energie en je lichaam een boost wil geven.

Het is aan te bevelen bij een dergelijke kuur vooraf bij de verkopende partij inlichtingen op te vragen om zeker te weten dat de kuur voor jouw geschikt is.

Ga ervoor dit jaar goed en fit te beginnen..!

 17012021 C9 judith.jpg


Terug naar overzicht


 • 16SamenklikthetFotografieH1S_9034
 • 6SamenklikthetFotografieH1S_8991 (1)
 • 5SamenklikthetFotografieH1S_8987
 • 8SamenklikthetFotografieH1S_8998
 • 3SamenklikthetFotografieH1S_8978
 • 7SamenklikthetFotografieH1S_8997
 • 4SamenklikthetFotografieH1S_8984 (1)
 • 6SamenklikthetFotografieH1S_8991
 • 10SamenklikthetFotografieH1S_9009
 • 15SamenklikthetFotografieH1S_9026
 • 9SamenklikthetFotografieH1S_9003
 • 11SamenklikthetFotografieH1S_9012
 

 

Sinds 1978 streeft Forever Living Products ernaar de beste natuurlijke bronnen te vinden voor jouw gezondheid en persoonlijke verzorging. Wij delen deze graag met de wereld en hebben een passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. We zijn er trots op dat wij de grootste teler van aloë vera ter wereld zijn en dat wij onze eigen plantages, productiefaciliteiten, onderzoek en ontwikkeling, kwalititeitscontrolelaboratoria en onze eigen distributiekanalen bezitten. Zo zijn wij er zeker van altijd de beste kwaliteit te leveren. Alles van plant naar product voor jou. Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid dankzij onze vitamine C rijke Aloe Vera Gel. Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever doen.Het begint bij onze aloë vera plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. Wij hebben de volledige controle over hoe onze planten groeien en worden geoogst. Dit zorgt ervoor dat Forever jaarlijks meer dan 2 miljoen liter van de beste kwaliteit aloe vera gel produceert. Aloe Barbadensis Miller is het meest waardevolle aloë vera ras en is de enige soort die wij telen. Aloë vera wordt al sinds 2200 v.Chr. gebruikt voor zijn verzorgende eigenschappen. Wij oogsten met de hand om er zeker van te zijn dat elk aloë blad klaar is om te worden geoogst en dat de aloë plant geen schade oploopt. Onze aloë kan wel tot vijf jaar bladeren produceren. Met meer dan 50 miljoen aloë vera planten op onze plantages zijn we in staat om de aarde jaarlijks te reinigen van honderden miljoenen tonnen CO2. Forever's plantages zijn innovatiecentra waar we nieuwe methoden van kweken, bemesten en cultiveren van onze aloë testen om de dikste bladeren met de hoogste opbrengst aan bladgel te garanderen. Hergebruik, verminder, recycle. Het water dat gebruikt wordt om onze aloë te reinigen en te wassen wordt gerecycled op de velden. Zorgvuldig geïnspecteerd. We stoppen niet bij het oogsten met de hand, we inspecteren ook onze aloë handmatig om er zeker van te zijn dat alleen de binnenste aloë vera-gel in onze producten terechtkomt. Met de hand geplukt voor kwaliteit. Iedere aloë vera plant van ons wordt met de hand geoogst, zodat elk blad gegarandeerd op het beste moment van de plant wordt afgesneden.